Meditation och målning i naturen, 4-8 juli

Sommarkurs

Meditation och målning i naturen

Samtidigt som du utvecklar dina kunskaper i teckning och målning i naturen!

KURSEN ÄR INSTÄLLD. DET GÅR INTE ATT ANSÖKA.
Vi kommer under veckan ta oss till natursköna platser för att meditera och måla. Du får lära dig grunderna både i meditation samt hur du avbildar naturen med känsla. Inga förkunskaper krävs, endast nyfikenhet och lust att vilja utvecklas. Det kan vara lika lugnande att sitta vid vattnet och känna sommarens värmande strålar mot huden som att sjunka ner med händerna i mjuk mossa inne i en skogsglänta. Eller varför inte, höra och känna hur det varma sommarregnet strilar ner mellan det gröna lövverket.

Kursledare Åsa Rydén och är utbildad vid Mittuniversitetet till destinationsutvecklare, eventsamordnare, guide både inom äventyr, natur och kultur, utomhusmatlagning mm, Åsa har flerårig erfarenhet av dessa olika ämnen.

Att lyfta människors intresse för detta på ett upplevelserikt och modernt sätt samt att få naturen som arbetsplats är något hon brinner för.

På Ädelfors folkhögskola är Åsa en av utbildarna på skolans utbildning Äventyr-naturguide som startade upp hösten 2021.

Förutom detta har Åsa ett stort intresse för konst och är utbildad i detta vid Fria målarskolan i Halmstad. Hon har även arbetat som bildlärare i flera år och hennes tekniker är i huvudsak kol, blyerts och olja.

Åsa är även utbildad meditationsvägledare.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansökan: Inställd.

Lediga platser: Inställd.

Kostnader: 4 950 kr inkl kost och logi

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 4- 8 juli 2022

Kontakt: Cicci Hultqvist

Telefon: 0383-571 10

E-post: 
kortkurs@adelfors.nu