Vill du skriva en bok?, 10-13 augusti

Sommarkurs

Vill du skriva en bok?

Har du massor av lösa anteckningar? Eller har du börjat om flera gånger på en bra idé men fastnat? Då har du kommit rätt!

Läs om våra förebyggande åtgärder mot Covid 19
Tillbaka till sommarkurser 2021

Vi jobbar utifrån en lika kraftfull som kreativ och rolig metod. Vi fokuserar på själva den bakomliggande idén och leker med den. Vi funderar över sinnesupplevelser och använder dem som verktyg.

Metoden bygger på att kreativiteten kan styras upp utan att du - eller ditt skrivprojekt - stupar längs vägen. Du jobbar enskilt och tillsammans i en liten grupp. Du får tänka högt, fundera, pröva tankar och infall fritt, ge idéerna konkretion. Sedan omprövar du och ger och får feedback.

Du tar med dig laptop och/eller block och penna för anteckningar. Allt övrigt material finns till hands.

När du reser hem kommer du att ha både en stimulerande plan och en riktning för hur du ska komma vidare. Kanske hinner du även använda del av kurstiden för att börja skriva? Den här kursen är särskilt lämplig om du tänker gå vidare med en skrivarkurs på folkhögskola eller någon annanstans.

Kursledare är Elisabeth Norin som har jobbat med textutveckling sedan början av 90-talet. Idag är hon pedagog på folkhögskola, författare, lektör, storyteller och skribent. “Det betyder att jag sysslar med det jag tycker är allra roligast för jämnan. Jag har aldrig upphört att vara nyfiken på skrivandet, läsandet och kreativiteten som jag ser som en helhet.”

Ansök här

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 4 dagar

Ansökan: Löpande

Lediga platser: Ja

Kostnader: 3 750 kr inkl kost och logi

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid:  10-13 augusti 2021

Kontakt: Cicci Hultqvist

Telefon: 0383-571 10

E-post: 
kortkurs@adelfors.nu