Skriv din livshistoria

Med lätthet och glädje letar vi bland minnen och upplevelser och övar oss i att sätta dem på pränt i olika textgenrer. Vi gör en karta över våra livserfarenheter och lär oss hur vi får fatt i vår kreativitet.

Tillbaka till sommarkurser 2020

I kursen skriver vi, läser upp och lyssnar till varandras texter och lär oss ge varandra positiv textrespons. Vi utvecklas som individer och tillsammans. Varje kurstillfälle inleds och avslutas med en flödesskrivning som är en typ av fritt associationsskrivande som sätter fart på kreativiteten och knyter ihop säcken efter kursdagens slut.
Att skriva är att definiera sig själv och att skriva självbiografiskt är att identifier sig själv! Varmt välkomna till en kurs som utvecklar, identifierar och skapar mervärde.

Kursledare Maria Bielke von Sydow, författare, förläggare och skrivkursledare. Skriver och ger ut skönlitteratur och facklitteratur. Hon har bla skrivit romantrilogin: "Ingmar Bergman kände aldrig skuld", "LOREM IPSUM" och "Sista boken" samt de uppmärksammade och prisbelönta skrivhandböckerna "Skrivande röster - inspirationshandbok för skrivsugna". Bielke von Sydow är ordförande i nationella egenutgivarföreningen, styrelseledamot i Författarcentrum och Litteraturrundan samt medlem i Författarförbundet. Hon är sedan åtta år litteratör på heltid.

Mer info finns på www.bielkevonsydow.blogspot.se

Ansök här

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansökan: Löpande

Lediga platser: Ja

Kostnader: 4 750 kr inkl kost och logi

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid:  3-7 augusti 2020

Kontakt: Cicci Hultqvist

Telefon: 0383-571 10

E-post: 
kortkurs@adelfors.nu