Fotoredigering

Vill du ta ditt Instagram till nästa nivå? Är du en flitig fotograf eller behöver ditt företag bättre bilder för att hänga med?

Tillbaka till sommarkurser 2020

Denna kursen passar dig både som privatperson samt om ni som företag vill bli säker på att era bilder levereras av hög kvalité. Vill ni ta er instagram till nästa nivå eller jobbar ni dagligen med foto och bild? Tar ni mycket bilder när ni reser eller måste ert företag steppa upp era foton för att hänga med i utvecklingen på sociala medier? I Denna kursen kommer ni lära er allt från ”basic” fotoredigering till att utveckla mer avancerade tekniker i Photoshop. Utöver fotoredigering så kommer vi att gå igenom vad som är viktigt att tänka på när man tar bilder, hur ska man exponera sina bilder? Vad ska man tänka på att ha för inställningar på din systemkamera?

Tekniker som kommer täckas i denna kurs:

Grunder inom fotoredigering:
Exponering
Kontraster
Högdagar/skuggor
Brusreducering

Färgredigering:
Temperatur
Lyster
Vilka färger passar ihop
Hur man ändrar färgtoner

Ljusredigering:
Hur du får djup i dina bilder med hjälp av masker
Vad man ska tänka på med exponering

Photoshop:
Photoshop grunder
Ta bort objekt i bilder (människor, skyltar osv)
Framhäv endast en färg
Ändra himmel

Kursledare:
Ludwig Saari, en ung lovande fotograf som driver LS Media. Ludwig är delvis självlärd och har lagt ner tusentals timmar på att lära sig olika tekniker inom foto och film för att skapa de bilder han ser framför sig. Genom allt arbete med Photoshop och Adobe After Effects har han hittat sin egen nisch och stil. Ludwig lär ut teknikerna och delar med sig av knepen i sina kurser så att deltagarna ska kunna göra snabba framsteg. På hans hemsida ser du vad han gör och ni kan vänta er att se mer av honom i framtiden. www.ludwigsaarimedia.se

Ansök här

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansökan: Löpande

Lediga platser: Ja

Kostnader: 4 750 kr inkl kost och logi

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 13-17 juli 2020

Kontakt: Cicci Hultqvist

Telefon: 0383-571 10

E-post: 
kortkurs@adelfors.nu