Designa ditt liv

Designa ditt liv mot dina drömmar… En vecka fylld med yogaflöden, yin yoga, meditation, inspiration, energi och med fokus på dig själv.

Tillbaka till sommarkurser 2020

En lustfylld och kreativ workshop där vi skapar personliga visionboards för att locka fram dina innersta drömmar till tydligare och konkreta planer för att våga leva fullt ut.  Vi börjar och avslutar dagarna med yoga och fokus inåt, däremellan har vi föreläsningar och workshops inom hållbar livsstil, kost, hälsa, näring och medvetna val. Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Kursledare:
Maria Grandelius Lindor driver sitt egna företag DUO STUDIO AB där hon arbetar med hållbar inredning, livsstil och träning. Marias träningsfilosofi är med utgångspunkt från att vara hållbar i både sinne och kropp. Med många års erfarenheter som instruktör inom Yoga, meditation, Soma Move, HIT, Crossfit och traillöpning har hon skapat sig en helhetssyn utifrån en holistisk stark kropp inifrån och ut. Maria har sin bas i Småland och arbetar som instruktör på Hooks Herrgård spaanläggning, Forma Framtid i Eksjö samt i sin egna yogastudio i Vetlanda.
Hon älskar helheten inom träning, yoga, närvaro och den hållbar livsfilosofin. Hela hon utstrålar närvaro, energi, passion och spontan glädje, det är lätt till skratt. På ett naturligt sätt uppmanar hon till ”Att bara vara sig själv”.

Ansök här 

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansökan: Löpande

Lediga platser: Ja

Kostnader: 4 750 kr inkl kost och logi

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 22-26 juni 2020

Kontakt: Cicci Hultqvist

Telefon: 0383-571 10

E-post: 
kortkurs@adelfors.nu