Boosta din energi

Att gå ett steg längre…Hitta ditt personliga flöde, din egna inre energi och boosta dig själv inför hösten.

Tillbaka till sommarkurser 2020

Vi kommer utmana oss i den fysiska yogan med kraftfulla flöden som varvas med workshop och teknikpass. Varje dag kommer vi ge kroppen  skönt återhämtande yin yoga, meditation och restorative yoga.

Kursledaren kommer dela med sig av sin Hållbara Livsfilosofi med föreläsning inom kost, näring, träning, återhämtning och hur man kan skapa sina egna rutiner i vardagen.

Veckan kommer varvas med coaching för alla i personliga möten och utmaningar för var och en. Då du kommer få ta med dig din personliga workbook för att kunna arbeta vidare på din egna resa till Hållbar Livsstil.

Kursledare:
Maria Grandelius Lindor driver sitt egna företag DUO STUDIO AB där hon arbetar med hållbar inredning, livsstil och träning. Marias träningsfilosofi är med utgångspunkt från att vara hållbar i både sinne och kropp. Med många års erfarenheter som instruktör inom Yoga, meditation, Soma Move, HIT, Crossfit och traillöpning har hon skapat sig en helhetssyn utifrån en holistisk stark kropp inifrån och ut.

Maria har sin bas i Småland och arbetar som instruktör på Hooks Herrgård spaanläggning, Forma Framtid i Eksjö samt i sin egna yogastudio i Vetlanda. Hon älskar helheten inom träning, yoga, närvaro och den hållbar livsfilosofin. Hela hon utstrålar närvaro, energi, passion och spontan glädje, det är lätt till skratt. På ett naturligt sätt uppmanar hon till ”Att bara vara sig själv”.

Ansök här 

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansökan: Löpande

Lediga platser: Ja

Kostnader: 4 750 kr inkl kost och logi

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 27-31 juli 2020

Kontakt: Cicci Hultqvist

Telefon: 0383-571 10

E-post: 
kortkurs@adelfors.nu