Om oss

Skapa möten mellan människor

En gemensam måltid, en fem-kamp, diskussioner eller kvällen i relaxavdelningen - det är tillfällen till nya fruktbara möten och nya idéer. Ta tillfället i akt! Bjud dina medarbetare på konferens, kick-off eller julbord. Du vet inte när det inträffar, just det där mötet som går till ditt företags historia.

Mycket måste stämma för att skapa ett lyckat möte; möjligheterna måste finnas på plats. Den senaste tekniken i alla konferenssalar och kapacitet från 5 upp till 200 personer innebär möjligheter, liksom bredden av möjligheter till aktiviteter och upplevelser. Våra priser gör att ni kan mötas oftare.

Till lunch erbjuder restaurangen klassisk husmanskost  och ett vegetariskt alternativ.

Till kvällen och festbordet kan ni välja en trerätters middag från À la carte-menyn eller en buffé. Vi har också lättare rätter. Före maten kan ni basta, besöka gymmet eller bara koppla av i baren.

Efter konferensdagen sover ni gott i 3-stjärniga, bekväma och moderna rum med skogen utanför knuten. Vi har 109 sköna sängar i 59 enkel- och dubbelrum. På morgonen väntar en stadig frukostbuffé.

Möjligheterna ger oss målsättningen: att uppfylla era förväntningar, plus lite till. Att ni minns mötet på Ädelfors, så att vi snart kan hälsa er välkomna tillbaka.

Ädelfors konferens har samma adress som Ädelfors folkhögskola.

För mer information

Konferens- och marknadsansvarig

Mikael Johansson
0383-571 13
0709-599 070
mikael.johansson@adelfors.nu
Boka möte med mig