Menyer

En god bit av Småland

Ädelfors specialitet är klassisk husmanskost och vegetarisk kost som bufféserveras alla dagar i veckan. I vår bar kan ni koppla av efter en konferensdag.

"Mitt viktigaste redskap i köket är glädjen. Det behöver finnas utrymme för frihet, att vi kan vara kreativa när vi lagar maten. Vi kan göra god husmanskost, men även hänga med i trender nu när matkultur blivit så populärt. Maten hos oss är hemlagad och vi lyssnar gärna till gästernas önskemål. Mat och matkultur binder samman människor. Vi värnar om det egna och använder svenska och ekologiska råvaror, gärna närproducerat. Självklart kan vi tillaga och servera specialkost för dig som
behöver det."
Linette Ahlstrand
Kökschef

Konferensmenyer
Menyerna varierar efter säsongens läckerheter och kockarna använder sig i största möjliga mån av lokala råvaror, både för miljön och smakens skull. Vi använder oss alltid av svenskt kött och MSC-märkt fisk. Restaurangen rymmer 180 gäster. Sommartid finns dessutom en möblerad uteplats i anslutning till restaurangen där ni kan slå er ned och avnjuta lunchen, fikat eller middagen. Tillsammans med er finns möjlighet att  komponera den egna konferensmenyn. Vi har fullständiga rättigheter.
Bläddra i menyerna
Ladda ned som PDF
Dagens lunch
Läs vår onlinekatalog

Efter en hektisk konferensdag kan det vara skönt att koppla av i vår trivsamma bar. Här finns ett väl utvalt utbud av öl, vin och goda drinkar som serveras av vår trevliga personal. Vi är även lyhörda och tar hem, exempelvis, ett speciellt vin efter era önskemål. Karaoke och musikquiz är några av de baraktiviteter som vi ordnar vid förbeställning. Eller varför inte en trubadur?