Dagens lunch

Dagens lunch vecka 9

Missa inte vår-evenemangen på hotell och konferens. Boka här.

Måndag:
Pasta linguine med salsiccasås.
Veg: Pasta linguine med tomat och oliv.
Dagens soppa: Rotfruktsoppa.

Tisdag:
Fiskfilé i krämig hummer och dillsås serveras med kokt potatis.
Veg: Linscurry med kokosmjölk.
Dagens soppa: Morot och ingefärssoppa med prinskorv.

Onsdag:
Ost och paprikafylld köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås,
varma grönsaker och lingonsylt.
Veg: Ost och paprikafylld baljväxtlimpa.
Dagens soppa: Broccolisoppa.

Torsdag:
Grekisk kyckling serveras med kryddig tomatsås och klyftpotatis.
Veg: Grekisk grönsakslåda med tofu.
Dagens soppa: Svampsoppa.

Fredag:
Svampgratinerad fläskytterfilé serveras med ugnsrostad
parmesanpotatis.
Veg: Svampgratinerad qournfile.
Fredagskaka.

Söndagsmiddag den 3 mars
Slottstek med kokt potatis, gräddsås, varma grönsaker, gelé och pressgurka.
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås.
225:-. inkl. salladsbord, dryck, kaffe och dessert.

Boka bord:
Telefon: 0383-571 70
E-post: bokning@adelfors.nu

Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar alltid svenskt kött och MSC-märkt fisk.


Öppettider
Allmänheten: 12.00 - 13.30
Konferens: 12.30 - 13.30.

Priser
OBS. Restaurangen är kontantfri, endast kort eller swish.

Lunchbuffé
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck & kaffe: 135 kr.

Seniorpris: 125 kr.

Häfte 10 kuponger: 1 215 kr.

Busslunch:
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert