Mat & Dryck

Mat och dryck

Ädelfors specialitet är klassisk husmanskost och vegetarisk kost som bufféserveras alla dagar i veckan. I vår bar kan ni koppla av efter en konferensdag.

Julbord 2019

Företaget, föreningen, kompisgänget eller familje- och släktsammankomster. Alla är välkomna. Ädelfors’ julbord har allt det traditionella man kan önska sig med hemgjorda köttbullar och omsorgsfullt tillagade rätter av lokalproducerade råvaror.

15 november-15 december
Boka bord
385:- per person. Minimum 25 pers.

Allmänhetens Julbord

Den 17 december serveras allmänhetens julbord på Ädelfors folkhögskola/ kurs och konferens.

Två sittningar: Kl. 11.30 och kl.13.00.
Boka bord: Telefon: 0383-571 70 alt. bokning@adelfors.nu
Pris: 195:- per person. Inga kuponger. Betalning med Swish eller kort.

Välkomna!

Restaurangen

Dagens lunch
À la carte och buffémeny

Vi använder oss av svenskt kött samt frukt och grönt som kommer från lokal leverantör. Kockarnas målsättning är att alltid använda närproducerade råvaror. Restaurangen rymmer 180 gäster och vi har fullständiga rättigheter. Sommartid finns dessutom en stor möblerad uteplats i anslutning till restaurangen där ni kan slå er ned och avnjuta lunchen, fikat eller middagen. Tillsammans med er finns möjlighet att komponera den egna konferensmenyn.

Bar

Efter en hektisk konferensdag kan det vara skönt att koppla av i vår trivsamma bar. Här finns ett väl utvalt utbud av öl, vin och goda drinkar som serveras av vår trevliga personal. Vi är även lyhörda och tar hem, exempelvis, ett speciellt vin efter era önskemål. Karaoke och musikquiz är några av de baraktiviteter som vi ordnar vid förbeställning. Eller varför inte en trubadur?