Akvarellmålning

Akvarellmålning på ett lekfullt sätt. Genom praktiska övningar utforskar vi akvarellmåleri utifrån olika teman och målningstekniker.

OBS. Kursen är fullbokad.
Men du kan anmäla dig till reservlistan så kontaktar vi dig om det blir avbokningar. Just nu är det 0 personer i kö. Skicka mejl till:  cicci.hultqvist@adelfors.nu

Tillbaka till sommarkurser

Vi går igenom akvarellmåleriets grunder, material, målningsteknik och färgernas egenskaper. Vi kommer att varva gemensamma genomgångar med praktiska övningar och självständigt arbete. Vi utforskar akvarellmålning och dess möjligheter utifrån olika teman där kursledaren handleder dig framåt i den kreativa processen. Målet är att du ska utmanas på din egen nivå.

Du tar med dina egna akvarellfärger, penslar och papper. Innan kursstart får du mer information om vad som är bra att du själv tar med dig för basmaterial.
Kursen passar både dig som nybörjare eller dig som har provat på akvarellmålning tidigare och som behöver ny inspiration!

Kursledare är Maria Rask Grau - kursledare i akvarellmålning på distans vid Ädelfors folkhögskola. Konstnär boende i Falun med lång erfarenhet av akvarellmålning och deltagande i utställningar. Medlem i Svenska Konstnärsförbundet Region Mitt.
https://www.instagram.com/raskgrau_art/

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 3 dagar

Ansökan:

Lediga platser: Nej

Kostnader: 3 665 kr inkl kost och logi

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 12-14 juli 2023

Kontakt: Cicci Hultqvist

Telefon: 0383-571 10

E-post: 
kortkurs@adelfors.nu