Sommarkurser 2020

Information om vår hantering av Coronavirusets (Covid-19) spridning.

I dagsläget
På Ädelfors folkhögskola/kurs och konferens följer vi dygnet runt Corona-virusets spridning och hur det kan påverka verksamheten. Vi arbetar hårt med förebyggande åtgärder för att säkra medarbetares, kortkursdeltagares och konferensgästers hälsa och säkerhet så långt det är möjligt. Bland annat med god handhygien och utvidgning av lokalvården i alla offentliga miljöer. Medarbetare som har besökt utsatta områden får inte vara i tjänst. Medarbetare som känner sig sjuka får stanna hemma och vid misstanke om Coronasmitta kontaktas sjukvården.  

Sommaren 2020
Hur situationen ser ut i sommar är omöjligt att bedöma i dagsläget. Men det är vår absoluta målsättning att genomföra sommarkurserna med alla nödvändiga säkerhetsåtgärder som för tidpunkten krävs. Vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens, övriga myndigheters, regeringens och riksdagens riktlinjer och beslut mycket noggrant via deras informationskanaler. Våra gästers hälsa och säkerhet är vår första prioritet, och den prioriteringen finns kvar så länge det finns den minsta hotbild kvar från Coronaviruset.

Sommarkurser
Läs om kurserna och ansök direkt
Beställ tryckt katalog kostnadsfritt

Vi presenterar stolt sommarkurserna för 2020! Låt dig inspireras av vårt kursutbud. Kanske hittar du en kurs som passar just dig? Tänk dig att få ägna en vecka eller några dagar åt dig själv och ditt intresse! Dagar som kanske förändrar ditt liv för alltid. Du lär dig nytt och möter människor som delar din passion, möten som aldrig annars hade skett. Vår folkbildningstanke är också man kan inspireras av våra andra kurser och möta andra kursdeltagare i den kreativa miljön. Vi möts i vår restaurang varje dag och på kvällen umgås vi och delar dagens intryck. Vi kanske lär oss något vi inte visste och får vänner för livet. God mat, fina lokaler och bra boende samt en mängd aktiviteter på skolområdet gör också sitt till för att du ska få en helt unik upplevelse hos oss. Åk ensam, eller ta med en vän, livskamrat eller dina barn och upplev folkbildning när den är som bäst – kort och gott, folkbildning på riktigt! Välkommen till oss i sommar och till en ny upplevelse!