Om våra helgkurser hösten 2021

Välkommen till våra helgkurser hösten 2021!

Tänk dig att få ägna en helg åt dig själv och ditt intresse! Att bryta vardagen, få nya kunskaper och möta andra som delar din lust att lära. Det blir härliga möten i kreativ miljö med god mat, fina lokaler och bra boende. Grupperna är små och lokalerna stora så att alla kan hålla sig friska. Vi är glada över att få presentera våra kurser! Vilken kurs passar för dig?

Bra att veta:

Boende:
På Ädelfors folkhögskola bor du i bekvämt enkelrum med naturen inpå knuten. Alla rum har egen dusch och toalett. Handdukar och lakan ingår. Vi har en egen bangolfbana, landbandymatta och tennisbana på området. I skogen som ligger precis intill finns fina motionsslingor med olika längd. Du har fri tillgång till vårt nybyggda gym och bastu. Vi har också några cyklar att låna ut om du vill se dig omkring och om du vill koppla av med läsning och spel så finns vårt fina bibliotek. På kvällarna håller baren öppet i samband med middagen.

Måltider:
Skolans restaurang är uppskattad för sin goda mat. Här serveras frukost, förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika och middag. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ. Vi har bar med fullständiga rättigheter. Meddela redan vid ansökan om du har behov av specialkost.

Ansökan:
Ansökan gör du på vår hemsida www.adelforskonferens.nu. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Anmälan är bindande. Avbokning senare än två veckor innan kursstart kommer att debiteras med halva kurskostnaden. Avbokning måste alltid ske skriftligt.

Kostnader:
Undervisningen är avgiftsfri, du som kursdeltagare betalar för kost och logi. Se respektive kurs. Eftersom vi är en internatskola, prioriterar vi deltagare som vill bo på området. Om du väljer att inte bo hos oss reduceras kostnaden, men vi tror att kursen blir mer givande för deltagare som bor på skolan. På vissa kurser tillkommer kostnad för material och/eller resor, mer information får du i välkomstbrevet.

Covid 19: Din säkerhet är vår högsta prioritet
Vi följer myndigheternas och Visitas anvisningar för att utforma trygga kurser och följer Corona-virusets spridning och hur det  kan  påverka verksamheten. Vi arbetar  hårt med förebyggande åtgärder för att säkra kursdeltagares och medarbetares hälsa och säkerhet så långt det är möjligt. Det visar sig bland annat med utvidgning av lokalvården i alla offentliga miljöer och förhöjda säkerhetsrutiner i köket. Vi uppmanar till och underlättar god handhygien för alla. Medarbetare som varit hemma med sjukdomssymptom måste uppvisa ett negativt Corona-test innan hen får återgå till arbetet.


Till kurserna