Konferens

Konferens och möteslokaler i Småland

Kurs och konferens

Lägg förbundsstämman, kongressen, årsmötet eller företagets kick off i det genuinaste av Småland. Vi har konferens- och möteslokaler för de flestas behov, allt från Anna Lindh-salen som har kapacitet upp till ca 200 personer till små möteslokaler för åtta personer.

Anna Lindh

Det finns en scen för föredrag och framträdanden, en helvägg med whiteboard-tavlor för den som behöver anteckna stort, ljud- och bildutrustning och plats för cirka 200 personer. Anna Lindhsalen möbleras på det sätt du önskar.

Pälle Näver

är ett bekvämt konferensrum för upp till 30 deltagare. Vi möblerar enligt önskemål. Utanför Pälle finns sammanlagt tre grupprum och ett samlingsrum där vi serverar kaffe i pauserna för er som vill.

Lina Sandell

är ett bekvämt konferensrum för upp till 30 deltagare. Vi möblerar enligt önskemål. Utanför Lina finns sammanlagt fyra grupprum och ett samlingsrum där vi serverar kaffe i pauserna för er som vill. 

Vilhelm Moberg

På bottenvåningen nära huvudentrén ligger Vilhelm Moberg som är trevligt inredd med plats för 50 personer. Vi möblerar lokalen utifrån era önskemål.

Sven Ljungberg

Den mindre möteslokalen Sven Ljungberg är trevligt inredd med plats för 12 personer. Sven Ljungberg ligger på bottenvåningen nära huvudentrén.

Alf Henrikson

En mindre lokal som är trevligt inredd med plats för 8 personer. Alf Henrikson ligger på bottenvåningen nära huvudentrén.

Modernt gym

Modernt gym

Bastu

Bastu

Om oss
Ädelfors kurs och konferens finns i den gamla kurorten Holsbybrunn utanför Vetlanda mellan Växjö och Jönköping i en naturskön omgivning mitt i Småland. I vår moderna kurs- och konferensanläggning arrangerar vi hundratals möten och kortkurser varje år. Vi ordnar allt från bussluncher till veckokongresser. Vi skräddarsyr helhetslösningar och ser bara massor av möjligheter. Priserna är förstås "redigt" småländska. Vi är stolta över vår service, restaurangen och moderna konferenslokaler.

Teknisk utrustning
TV, Video, DVD, dator med internetuppkoppling, dokumentkamera, whiteboard, blädderblock, storbildsprojektor, WiFi. Hörselslinga finns i Anna Lindhsalen,  Pälle Näver och Lina Sandell. Anna Lindhsalen är utrustad med trådlös ljudanläggning med headsets och handmikrofon. Den fasta tekniska utrustningen varierar från lokal till lokal. Vi utrustar efter era önskemål.

Tillgänglighet

Konferens och möteslokaler är tillgängliga för dig med funktionsnedsättning.
Vill du veta mer kontakta oss.

Bokningsregler

Eventuell avbokning skall ske senast 3 veckor före ankomst om inget annat avtalats. Därefter debiteras 60% av uteblivna intäkter. För att tillgodose era önskemål behöver vi deltagarförteckning och specialkost senast 3 veckor före ankomst.

Visitas bokningsregler (pdf, öppnas i nytt förnster)

För mer information

Konferensservice
0383-571 70
bokning@adelfors.nu