Konferens & möten

Konferens och möteslokaler i Småland

Kurs och konferens

Vi har konferens- och möteslokaler för de flestas behov, allt från Anna Lindh-salen som har kapacitet upp till ca 200 personer till små möteslokaler för åtta personer.

Våra konferens- och möteslokaler

Anna Lindh

Det finns en scen för föredrag och framträdanden, en helvägg med whiteboard-tavlor för den som behöver anteckna stort, ljud- och bildutrustning och plats för cirka 200 personer. Anna Lindhsalen möbleras på det sätt du önskar.

Barbro Alving

Vårt nyaste konferensrum, beläget på bottenvåningen nära foajén. En mycket inbjudande och bekväm lokal. Perfekt för styrelse- och ledningsgruppsmöten och liknande mindre möten. Kapacitet för 12-14 personer och utrustad med storbildsskärm.

Sal Barbro Alving

Sal Barbro Alving

Pälle Näver

är ett bekvämt konferensrum för upp till 30 deltagare. Vi möblerar enligt önskemål. Utanför Pälle finns sammanlagt tre grupprum och ett samlingsrum där vi serverar kaffe i pauserna för er som vill.

Lina Sandell

är ett bekvämt konferensrum för upp till 30 deltagare. Vi möblerar enligt önskemål. Utanför Lina finns sammanlagt fyra grupprum och ett samlingsrum där vi serverar kaffe i pauserna för er som vill. 

Vilhelm Moberg

På bottenvåningen nära huvudentrén ligger Vilhelm Moberg som är trevligt inredd med plats för 50 personer. Vi möblerar lokalen utifrån era önskemål.

Sven Ljungberg

Den mindre möteslokalen Sven Ljungberg är trevligt inredd med plats för 12 personer. Sven Ljungberg ligger på bottenvåningen nära huvudentrén.

Alf Henrikson

En mindre lokal som är trevligt inredd med plats för 8 personer. Alf Henrikson ligger på bottenvåningen nära huvudentrén.

Teknisk utrustning
TV, Video, DVD, dator med internetuppkoppling, dokumentkamera, whiteboard, blädderblock, storbildsprojektor, WiFi. Hörselslinga finns i Anna Lindhsalen, Pälle Näver och Lina Sandell. Anna Lindhsalen är utrustad med trådlös ljudanläggning med headsets och handmikrofon. Den fasta tekniska utrustningen varierar från lokal till lokal. Vi utrustar efter era önskemål.

Mer information
Mikael Johansson
Telefon: 0709-599 070
mikael.johansson@adelfors.nu
Boka kundbesök vid en tidpunkt som passar dig.
Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig snarast.
Läs vår onlinekatalog