Hotell & vandrarhem

Strax utanför Vetlanda hittar du vårt hotell

Utanför Vetlanda, mitt i Småland, ligger Ädelfors hotell och vandrarhem

Vårt hotell och vandrarhem ligger nära till skogarna, sjöarna, Emån, Karl-Oskars och Kristinas Småland och inte långt härifrån ligger Astrid Lindgrens Värld.

Med vårt centrala läge utanför Vetlanda mellan Växjö och Jönköping har du ett bekvämt dagsavstånd till alla småländska smultronställen som till exempel glasbruken i  Kosta och i Orrefors med flera, Gränna polkagriskokeri, trästaden Eksjö och många fler. Du kan också njuta av den småländska naturen med en kanotfärd på Emån, cykeltur eller en vandring till fots. Hotellet har också tillgång till bastu, modernt gym och om årstiden tillåter bangolf och padelbana (bokas och betalas via matchi.se).

Hotell Dalen

Hotellet är trivsamt och praktiskt inrett med naturen inpå knuten. Här bor ni med hög komfort. Totalt finns 95 bäddar fördelat på 15 enkelrum och 40 dubbelrum med naturen strax utanför knuten. Rummen har egna badrum, wifi, är rökfria och fullt tillgängliga. Tillgång finns till gemensamt pentry. Enligt Visita är vårt hotell klassificerat som 3-stjärnigt.

 

 

Tillgänglighet

Hotellet är tillgängligt för dig med funktionsnedsättning. Vill du veta mer kontakta oss.

Priser hotell Dalen

Hotellpriser 2023 Dalen 1 – 6   
Enkelrum: 890: -/pers./natt.      
Enkelrum helg: 790: -/pers./natt.         
Dubbelrum:1 190:- /natt      
Dubbelrum helg: 990 -/natt.  
Priserna är exklusive frukost ( frukostpåse 90:- )

Vandrarhem juni, juli och augusti.
Vi har upp till 120 bäddar i enkel- och dubbelrum med vandrarhemsstandard. Rummen har plats för 1 - 4 personer. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett. Tillgång till gemensamt kök. Vårt boende är tillgängligt för dig med funktionsnedsättning.

Vandrarhemspriser sommaren 2023
Enkelrum: 500: -/pers./natt. 595: -/pers./natt inkl. handdukar & lakan.
Dubbelrum: 350: -/pers./natt. 450: -/pers./natt inkl. handdukar & lakan.
Lakan och handdukar: 95: -. Frukost 110:- .
Barn under upp till 6 år gratis i baby eller extrasäng.
Barn 6 – 12 år ½ priset i extrasäng.
Barn 3-12  äter för ½ priset.

Policy för husdjur i hotellboendet
Vissa av våra rum är tillåtna för husdjur under förutsättning att de finns tillgängliga. Rum 20 och 21. Husdjuren får endast vistas på rummen och inte i de allmänna utrymmena på skolan eller hotelldelen. Undantaget är ledarhundar. En extra avgift på 200: - tillkommer för extra städning. Ägare är skyldig att ersätta ifall det uppkommit skador på rummet.

Information och bokning:
Telefon:0383-571 70
bokning@adelfors.nu