Småland på redigt

Småländska äventyrsmöten - på redigt

Paketen Småland på redigt är komponerade för er som vill ha en konferens utöver det vanliga. Här kombineras möjligheter till fruktbara möten och samtidigt upptäcka och uppleva Smålands skogar och natur. Välj mellan två olika 3-dagars grundkoncept där ni inleder med en mötesdag som avslutas med kulinarisk festkväll med det bästa från det småländska köket. Sedan väntar ett dygn i Smålandsskogen i en mix av möten, god mat och teambyggande aktiviteter. Välj inrikting: Hisnande höghöjdsbanor som går över träd och sjöar, eller mer jordnära övningar som till exempel vildmarks-SPA. Vi samarbetar med Smålands främsta upplevelseföretag, Ramoa och Little Rock Lake, för att säkra att  aktiviteterna blir de allra bästa och oförglömliga under dygnet i naturen. Ädelfors kurs och konferens, och våra samarbetspartners, flexibilitet är stor. Vi tillmötesgår krav, behov och önskemål så långt det bara är möjligt. Kontakta mig så börjar vi planera redigt bra aventyrsmöten i det djupaste av Småland.

Mikael Johansson
Telefon: 0383-571 13, 0709-599 070
mikael.johansson@adelfors.nu
Boka möte med mig

Paket Småland, 3 dagar, 3 750:-.  pp
Första dagen tillbringar ni på Ädelfors kurs och konferens med en kulinarisk smålandskväll som avslutning. Dag 2  är det avfärd till Ramoas naturanläggning i Ramkvilla. Där kan ni som grupp välja bland flera olika aktiviteter; som gemensamma matlagningar över öppen eld, äventyrsorientering i lag, vildmarks-SPA med dopp i Klockesjön, samarbetsövningar med mera. Ni har tillgång till en kåta för konferensaktiviteter men det finns gott om andra kreativa miljöer som timmertaket vid långbord och stubbkonferens vid sjökanten. Framåt kvällen bäddar vi om kåtan till sovplats. Det finns också boenden  i torparstugor. Dag tre vänder ni tillbaka till Ädelfors kurs och konferens för lunch och avslutande möten. Detaljerat program tar vi fram tillsammans vid bokning.

Dag 1
För- och eftermiddagskaffe,  lunch,  
möteslokal, logi del i dubbelrum och
småländsk buffé på kvällen.

Dag 2, vildmarksdygn
Efter frukost avresa till Ramoas naturanläggning i Ramkvilla, ca 40 minuters resväg.

Dag 3
Frukost. Avresa till Ädelfors kurs och konferens. Lunch, avslutningsmöten och kaffe.

Paket Småland, plus, 3 dagar, 3 950:-.  pp
Första dagen tillbringar ni på Ädelfors kurs och konferens med en kulinarisk smålandskväll som avslutning. Dag 2 är det avresa till Little Rock Lakes äventyrsanläggning i den djupa smålandsskogen utanför Klavreström. Det här är Europas största zipline i sitt slag och man erbjuder bokstavligen hisnande upplevelser. Detaljerat  program för aktiviteter, möten, mat, dryck och övernattning under dag 2 tar vi fram tillsammans vid bokning. Dag tre vänder ni tillbaka till Ädelfors kurs och konferens för lunch och avslutande möten.

Dag 1
För- och eftermiddagskaffe,  lunch,  
möteslokal, logi del i dubbelrum och
småländsk buffé på kvällen.

Dag 2, adrenalindygn
Efter frukost avresa till Little Rock Lakes äventyrsanläggning, ca 50 minuters resväg.

Dag 3
Frukost. Avresa till Ädelfors kurs och konferens. Lunch, avslutningsmöten och kaffe.