Dagens lunch

Meny vecka 21


Söndagsmiddag  29 maj. Morsdag.

Äppel och vitlöksmarinerad skinkstek serveras med kokt potatis och cidersås, gelé och varma grönsaker.
Dessert: Vrigstad ostkaka, grädde och kökets jordgubbssylt.
Pris: 145:- inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Boka bord: bokning@adelfors.nu alt. 0383-571 70

Dagens lunch

Meny vecka 21 PDF för nedladdning.

Måndag:
Skogspanna (kycklingfilé, svamp, bacon,
lingon).
Veg: Grönsakspanna.

Tisdag:
Fiskfilé i hummersås serveras med
potatispuré.
Dagens soppa: Blomkålssoppa serveras med baconrubb och krutonger.
Veg: Blomkålssoppa.

Onsdag:
Raggmunk med stekt fläsk, lingonsylt.
Veg: Raggmunk med stekt fejkon.

Torsdag:
Kristi himmelsfärdsdag.
Helstekt fläskkarré serveras med rostad potatis och svampsås.
Dessert: Chokladbakelse

Fredag:
Lasagne.
Veg: Lasagne.
Fredagskaka.

Lördag: Stängt.

Alla dagar serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar alltid svenskt kött och MSC-märkt fisk.


Öppettider

Allmänheten: 12.00 - 13.30.
Konferens: 12.30 - 13.30.

Priser
OBS. Restaurangen är kontantfri, endast kort eller swish.

Lunchbuffé
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck & kaffe: 110 kr.

Helger: 145:- inkl. sallad, dryck och kaffe.
Boka bord: bokning@adelfors.nu alt. 0383-571 70
OBS: På helger gäller inte kuponger/häften.

Häfte 10 kuponger: 1 000 kr

Busslunch: 145 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert